15e jaar van consistente onderscheidingen!

Ambachtelijke veganistische gastronomie

Ontdek de kunst van lekker eten, heerlijk plantaardig.

—– Traiteur Opgericht 1997 —–

Brussel – Brabant.

Biotraiteur Slurps en zijn team stellen 28 jaar culinaire ervaring tot je dienst om je te laten genieten van uitzonderlijke veganistische gerechten, terwijl ze zich aanpassen aan je budget.

Banket – Buffet – Walking diner.

Van familie-, privé- en intieme recepties tot bruiloften, bedrijfsevenementen, seminars, presentaties, enz. voor 20 tot 500 personen.

Privéfeestjes, familiefeesten, relaties.

We zijn gespecialiseerd in speciale diëten (veganistisch, veganistisch, paleo of glutenvrij), zodat je het gevoel hebt dat er naar je wordt geluisterd en al je wensen worden gerespecteerd. ! Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een solide knowhow opgebouwd die ons in staat stelt om zowel kleine als grote evenementen te organiseren.

Voorstellen hier…/…

Catering voor bedrijfsevenementen

Biotraiteur biedt je een professionele en vriendelijke service. We staan altijd klaar om te luisteren en we zijn flexibel genoeg om aan al je behoeften te voldoen. Wil je een buffet of een themamaaltijd? Onze voorstellen zullen in lijn zijn met jouw wensen. We houden ook rekening met de allergieën, intoleranties en religieuze overtuigingen van je gasten.

Voorstellen hier…/…

#végan, #traiteur, #végétalien - slurps.be
Traiteur bruiloft

We zouden het een eer vinden om jullie bruiloft te organiseren. Onze verfijnde groentebereidingen en gevarieerde hors d’oeuvres zullen de elegantie van jullie speciale dag alleen maar verhogen. Met zoveel details die geregeld moeten worden bij deze monumentale gelegenheid, kun je gerust zijn in de wetenschap dat het prettig, eenvoudig en probleemloos zal zijn om met ons samen te werken.

Voorstellen hier…/…