Welke formule kies je voor je bruiloft?

Hoe pas je je bruiloftsmaal aan?

Afhankelijk van het aantal mensen :

Heb je een groot aantal gasten gepland voor de cocktailreceptie en het diner, zoals een zeer grote receptie voor enkele honderden mensen?

Is het meer een intieme bruiloft, met familie en goede vrienden?
Hoe minder gasten je hebt, hoe creatiever je kunt zijn met je menu!

Over je budget :

Ja, we moeten rekening houden met het budget! Of je nu een klein of groot budget hebt, je krijgt natuurlijk niet dezelfde pakketten aangeboden.

Werk echter met ons samen om een cateringoplossing te vinden die je op sommige gebieden geld bespaart en je op andere gebieden tevreden stelt.

Het zou zonde zijn om jezelf niet te verwennen op de mooiste dag van je leven!

Thema bruiloft :

Laat ons weten of jullie een bepaald thema hebben en ons voorstel zal worden aangepast aan het thema en de sfeer van jullie bruiloft.

Laten we eens kijken naar een aantal suggesties en menu’s die bij jouw thema passen, en je kunt ook zelf een aantal originele ideeën aandragen,

veganistisch, natuurlijk

Heb je al besloten wat je van onze voorstellen verwacht? Een buffet of een meer traditioneel, gastronomisch, creatief of verfijnd menu?

Het buffet is zo ontworpen dat het zeer gebruiksvriendelijk en flexibel is, zonder dat er een strak tafelplan nodig is.

Gasten kunnen van tafel naar tafel lopen, borden in de hand.

Deze formule zal ook het gehemelte van je gasten verrukken, want het biedt een kleurrijk palet van verschillende assortimenten en smaken

Je kunt ook kiezen voor een sit-down maaltijd en een dessertbuffet om ruimte vrij te maken om te dansen, afhankelijk van de grootte van de locatie.

Onze voorstellen klik op de afbeelding hieronder